ціну та наявність уточнюйте у менеджера
050 344 43 01

067 333 43 01

063 116 39 38

Інтернет-магазин
Каталог товарів Каталог
В мене собака
В мене кішка
Каталог товарів Каталог
В мене собака
В мене кішка

Сухий корм для цуценят Orijen Puppy 6 кг (o18060)

Немає в наявності
Код товару: o18060
3263 грн
Бренд
Orijen
Вік
Для цуценят та юніорів
Об'єм упаковки
6 кг
Фасовка
Від 4кг до 8кг
Розмір тварини
Для середніх порідДля маленьких та мініатюрних порід

Мінімальна сума замовлення 200грн

Доставка
по Україні

  • Нова Пошта
  • Самовивезення

Способи
оплати

  • Оплата карткою
  • Відправка товару за повною передоплатою

Швидка  доставка

Доставляємо замовлення по всій Україні кур'єрськими  службами

  • Опис
  • Склад
  • Відгуки (0)
Опис

Сухий корм для цуценят Orijen Puppy 11,4 кг (o18012)

За своєю природою всі щенята - факультативні хижаки, це означає, що їх раціон повинен включати в себе різноманітні види м'яса і меншу кількість фруктів, овочів і трав.

ORIJEN з високим вмістом протеїну, низьким вмістом вуглеводів і без зернових не схожий ні на один інший корм для цуценят, він допоможе Вашому цуценяті вирости розумним, здоровим і сильним - незалежно від особливостей і розміру дорослих собак його породи.

Корм ORIJEN містить найвищий відсоток м'ясних інгредієнтів повних протеїну, придатних для вживання в їжу людини (мінімум 70%), включаючи свіжого курчати вирощеного на зерні, виловленого на волі північного сига і свіжі цільні яйця, які необхідні Вашому зростаючому цуценяті. У той же час з корми виключені всі зернові і вуглеводи, які шкідливі для Вашого цуценя.

Замість зернових, ORIJEN містить повноцінний набір канадських фруктів і овочів (мінімум 30%), які легко засвоюються цуценятами і містять важливі природні антиоксиданти і фітохімікати, які забезпечують здоровий ріст і розвиток цуценя.

Суміш лососевого і курячого жирів і соняшникової та лляного масел забезпечують баланс незамінних жирних кислот (включаючи докозагексаєнову і ейкозапентаєнову кислоти), який так важливий для розвитку клітинних мембран, функціонування мозку і чудового стану шкіри і шерсті.

Пов'язуючи гарне харчування і повне здоров'я організму, аборигенні фітокомпоненти включають корінь алтея аптечного, лопуха і цикорію, пекучу кропиву і розторопшу. Всі вони відповідають природному раціону собак, заспокоюють, надають тонус і живлять травний тракт, зміцнюють печінку і контролюють рівень інсуліну.

Ознайомтеся зі списком інгредієнтів ORIJEN PUPPY і Ви переконаєтеся, що цей біологічно відповідний раціон - натуральний і продуманий спосіб забезпечити Вашому цуценяті довге і здорове життя.

Гарантія : ORIJEN PUPPY створений, щоб відповідати рівню поживних речовин в профілях складу корму для собак різного віку, встановлених AAFCO (Американською асоціацією з контролю за якістю кормів).

 Корм Orijen Puppy Нова Формула

  • 85% - птиця, риба, яйця.
  • 15% - овочі, фрукти, трави.
  • 0% - зерно, картопля, тапіока, концентрати рослинних білків.
Склад

Состав: свежее мясо цыпленка (20%), высушенное мясо цыпленка (15%), свежая куриная печень (4%), свежая сельдь (4%), свежее мясо индейки (4%), высушенное мясо индейки (4%), свежая печень индейки (3%), цельные яйца (3%), филе судака (3%), свежий лосось (3%), свежее сердце цыпленка (3%), куриные хрящи (3%), высушенная сельдь (3%), высушенный лосось (3%), жир печени цыпленка (3%), куриный жир (2%), красная чечевица, зеленый горошек, зеленая чечевица, вяленая на солнце люцерна, ямс, клетчатка горошка, горошек, тыква, пастернак, шпинат, морковь, красные яблоки, груша сорта Бартлетт, брусника, черника, органические водоросли, корень лакрицы, корень дягиля, пажитник, цветы календулы, фенхель, листья мяты, ромашки, одуванчик, чабер, розмарин, Enterococcus faecium

Пищевые добавки, содержание в 1 кг: смешанные токоферолы (источник витамина E), витамин A, витамин D3, ниацин, рибофлавин, тиамина мононитрат, витамин K, витамин B12, фолиевая кислота, биотин, пиридоксин (источник витамина B). Минералы: протеинат кобальта, протеинат железа, протеинат цинка, протеинат марганца, протеинат меди.

Гарантированный анализ: Сырой протеин 38%, Жир 20%, Клетчатка 5%, Влажность 10%, Кальций 1.3 / 1.6%, Фосфор 1 / 1.3%, Омега-6 3.0%, Омега-3 1.2%, ЭПК 0.3%, ДГК 0.6%, Углеводы 20%, Зола 8%, Глюкозамин 1500 мг/кг, Хондроитин сульфат 1200 мг/кг, Микроорганизмы 120M КОЕ / кг.

Відгуки (0)
0 відгуки до товару "Сухий корм для цуценят Orijen Puppy 6 кг (o18060)"
Залишити відгук
Оценить товар
Схожі товари
Супутні товари
Переглянуті товари

Мінімальна сума замовлення 200грн

Доставка
по Україні

  • Нова Пошта
  • Самовивезення

Способи
оплати

  • Оплата карткою
  • Відправка товару за повною передоплатою

Швидка  доставка

Доставляємо замовлення по всій Україні кур'єрськими  службами